Algemene informatie

Op ons kleinschalige recreatiepark vindt u verschillende typen luxe vakantievilla’s en chalets, geschikt van 2 tot 16 personen. Onze recreatiewoningen liggen verspreid op het terrein, aan de bosrand, centraal op het park of aan de natuurvijver. Het park bevind zich midden in het bos met veel groen. Voor de allerkleinsten is er een speeltuin met diverse speeltoestellen.

Gezien de unieke en rustige ligging van ons recreatiepark is het met name voor de rustzoeker erg geschikt. De luxe vakantiewoningen liggen ruim opgezet op het park en niet alle vakantiehuizen worden verhuurd.

Vanuit Bosrijk Ruighenrode wandelt u zo de bossen in. De vele fietspaden die de Achterhoek rijk is nodigen u uit voor fijne fietstochten langs het coulisselandschap en de vele bezienswaardigheden, kastelen, molens, gezellige stadjes en dorpen. Ook voor kinderen is er in de directe omgeving erg veel te doen. Denkt u eens aan het overdekte zwembad De Beemd, het avonturen pad van Erve Brooks of de Witte Wieven in Zwiep.

Ook voor de sportieve mens is Bosrijk Ruighenrode het ideale recreatiepark . Het ligt direct aan één van de mooiste mountainbikeroutes van Nederland. De Lochemse 18-holes golfbaan ligt op een steenworp afstand. Het recreatiepark beschikt over eigen tennisbanen in vanaf eind 2021 ook een bowlingbaan.

Alle bungalows zijn van particuliere eigenaren met elk een unieke inrichting en faciliteiten. Sommigen zijn uitgerust met bijvoorbeeld een sauna of hottub!

U kunt in het menu “verhuur” alle recreatiewoningen die wij verhuren individueel bekijken. Per recreatiewoning kunt u de inrichting, plattegronden en de faciliteiten bekijken. 
Eenmaal op ons park aanwezig en zin om een eindje te fietsen, dan is het mogelijk om E-Bikes en/of Tourfietsen te huren.

Op het terrein van ons recreatiepark treft u geen georganiseerd vermaak. Wel verhuren wij bijvoorbeeld fietsen en kunt u in Brasserie de la Forêt terecht voor een lunch, borrel of diner.

Onze medewerkers staan u graag te woord op de receptie, per telefoon of mail.