Recreatiewoningen Bosrijk Ruighenrode

Te midden van de prachtige natuur, net buiten het centrum van Lochem ligt Recreatiepark Bosrijk Ruighenrode.

Op dit prachtige recreatiepark worden 13 luxe recreatiewoningen gerealiseerd. Deze recreatiewoningen zijn geschikt voor 6-personen en worden op eigen grond uitgegeven. Het ontwerp van de woningen heeft een moderne uitstraling, zowel in kleur als materiaalgebruik. 

De woning wordt traditioneel gebouwd met een betonnen begane grond en verdiepingsvloer. De woning wordt gebouwd met o.a. kalkzandsteen, HSB wanden en houten rabatdelen. Deze duurzame recreatiewoning met 3 slaapkamers, 2 badkamers en interne berging is toekomst bestendig en van alle luxe voorzien. De recreatiewoning wordt voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen.

Het gehele perceel wordt aangelegd met een fijne tuin en twee parkeerplaatsen. Kortom: een heerlijke woning die geschikt is voor verhuur en/of eigen recreatief gebruik!

De recreatiewoningen hebben een gebruiksoppervlak van ruim 71 m² en een inhoud van 300 m³. De kavels met ieder een prachtige ligging variëren van 500 m² tot 750 m². Er worden een aantal woningen gerealiseerd waarvan de tuin grenst aan de vijver. Tevens zijn er ook woningen gelegen in het bosgebied.

De verkoopprijzen van de woningen variëren tussen € 234.000,- en € 273.000,- exclusief BTW v.o.n.

In verband met de corona maatregelen staat er op dit moment geen algemene informatie dag gepland. Graag maken we even een afspraak, zodat wij u in alle rust iets meer over het park, de recreatiewoningen, kavels en verhuurmogelijkheden kunnen vertellen en laten zien.

Het Recreatiepark Bosrijk Ruighenrode is gelegen te midden van prachtige natuur, u kunt vanaf hier heerlijk wandelen of fietsen. Het park biedt tevens een hotel en brasserie. Daarnaast zijn er plannen om het horecagebouw fors uit te breiden met meer faciliteiten zoals een bowlingbaan. In de directe omgeving van het park vindt u een golfbaan, vele musea en zwembad. Binnen een half uurtje rijdt u een van de gezellige Hanzesteden Zutphen of Deventer binnen. Hier treft u een scala aan horeca en winkelaanbod.

Wilt u investeren of recreëren in een van deze luxe recreatiewoningen? Maak dan een afspraak met Bosrijk Ruighenrode.