Recreatiewoningen Bosrijk Ruighenrode

Op zaterdag 21 november a.s. wordt er een kopers informatiedag georganiseerd in Brasserie de la Foret op Bosrijk Ruighenrode te Lochem over de nieuw te bouwen recreatiewoningen. U kunt zich aanmelden door op de button te klikken en tevens vragen om meer informatie.

Er worden op 21 november 2 sessies gegeven:

  • van 10:30 – 13:00 uur, dit is inclusief lunch
  • van  14:00 – 16:30 uur, dit is inclusief een drankje nadien

Aanmelden vooraf is verplicht via het aanmeld button.

Op het rustige Recreatiepark worden aan het eind van dit jaar 13 luxe recreatiewoningen gerealiseerd. De kavels variëren van 500m2 tot 700m2! Er zijn een aantal recreatiewoningen, waarvan de tuin aan de vijver grenst, beschikbaar.
U kunt ook voor een recreatiewoning kiezen die midden in het bos ligt! De recreatiewoningen worden voorzien van zonnepanelen. De recreatiewoningen zijn circa 75m2 groot en hebben een inhoud van 300m3. Op het park treft u tevens een Brasserie en een Hotel aan.

Te midden van de prachtige natuur, net buiten het centrum van Lochem ligt Recreatiepark Bosrijk Ruighenrode. Vanuit het Recreatiepark kunt u heerlijk wandelen of fietsen. In de direct omgeving kunt u golfen, een bezoek brengen aan een van de vele musea of (overdekt) zwemmen.

Daarnaast bent u binnen een half uurtje rijden in een van de Hanzesteden Zutphen of Deventer. De recreatiewoningen worden voorzien van zonnepanelen, en zijn all-electric.

Op het recent gerenoveerde park treft u tevens een Hotel en Brasserie aan. Daarnaast zijn er plannen om het horecagebouw uit te breiden met o.a. een aantal bowlingbanen (in de kelder), kleine zaal e.d. 

Verkoopprijzen woningen vanaf € 284.000,00 v.o.n.